Kokeile ensin ilmaiseksi

Nettiarpojen pelaaminen on helppoa. Napsauta Kokeile ilmaiseksi -linkkiä, niin näet kuinka helppoa se on. Kunkin arvan ohjeet on kirjattu itse arpaan.

Miten ostan oikean arvan ?

1. Sinulla tulee olla verkkopankkitunnukset joko Nordean, Sammon, Osuuspankin, Säästöpankin tai Tapiola Pankin verkkopankkiin, ota ne valmiiksi esille.

2. Klikkaa Osta, pelaa ja voita! -linkkiä ja rekisteröidy (mikäli et vielä ole rekisteröitynyt) ja kirjaudu Tavara-arvan verkkopalveluun.

3. Osta haluamasi määrä arpoja. Valittuasi ostamasi määrän palvelu ohjaa sinut suorittamaan maksun valitsemassasi pankissa.

4. Pankkimaksun suoritettuasi pääset pelaamaan arpoja. Voit myös pelata arvat halutessasi myöhemminkin. Käyttämättömät arvat ja lunastamattomat voitot näet kirjautumisen yhteydessä.

Voitin nettiarpajaisissa - Miten lunastan voittoni ja onnistuuko voitonlunastus myöhemmin?

1. Kirjaudu ensin palveluun napsauttamalla Osta, pelaa ja voita! -linkkiä. Kirjautumisen jälkeen voit lunastaa voittosi. Järjestelmä varmistaa, että yhteystietosi ovat oikein. Voit myös tarvittaessa korjata yhteystietojasi.

2. Voit myös lunastaa voittosi arpojen voimassaoloajan puitteissa myöhemmin. Kaikki pelaamattomat pelit ja arvat ovat pelattavissa myöhemmin.

Arpojen ostaminen, pelaaminen ja voitonlunastus tapahtuu kirjautumalla sisään linkistä Osta, pelaa ja voita!